Loading...

Jonge Alumni Netwerk

Voor alumni tot 35 jaar van de Universiteit Utrecht is er het Jonge Alumni Netwerk (JAN). Het bestuur van het JAN organiseert activiteiten en evenementen waarbij jij op een informele manier je netwerk kunt uitbreiden.

Het Jonge Alumni Netwerk is in 2013 opgericht als Adviescommissie Jonge Alumni. Twee jonge alumni hebben toentertijd aan het U-fonds gevraagd of er niet iets voor jonge alumni gedaan kon worden. Zij voelden zich als jonge alumni minder thuis bij de algemene alumni activiteiten aangezien de gemiddelde leeftijd daar boven de 50 lag. Zij adviseerden het U-fonds activiteiten te organiseren, specifiek gericht op jonge alumni.

Sinds 2003 is er veel veranderd. Het aantal bestuursleden is gestegen van 3 naar 7 in 2010. Sinds dat jaar zitten er 7 tot 8 mensen in het bestuur. Het aanbod van activiteiten voor jonge alumni is gegroeid van 2 in 2003 naar 17 in 2016.

Jonge Alumni Netwerk Universiteit Utrecht

Het bestuur van het Jonge Alumni Netwerk (JAN) bedenkt en organiseert, in samenwerking met het Utrechts Universiteitsfonds, alle activiteiten voor jonge alumni.

2015 / 2016  |  Bestuurslid

2016 / 2017  |  Voorzitter bestuur

 

No Comments

Leave a Reply