Loading...

Koen

Vanuit een verwondering over de rol die de creatieve sector in onze economie en maatschappij heeft (en krijgt toebedeeld), ondersteun en ontwikkel ik projecten die gericht zijn op kennisdeling in en over deze sector. Op dit moment ben ik als projectleider verbonden aan COEN, het centrum voor ondernemerschap in de culturele sector, als lid van de klankbord aan Boekman, het tijdschrift voor kunst, cultuur en ben ik twee onderzoeken aan het opstarten naar samenwerking in de creatieve industrie.

Vanuit mijn expertise van crowdfunding en de creatieve industrie wordt ik regelmatig gevraagd voor lezingen, interviews en artikelen. Daarnaast ben ik een van de auteurs van het in 2014 verschenen boek ‘Crowdfunding, de hype voorbij’ en het in 2015 verschenen ‘We moeten eens koffie drinken’.

Op zoek naar iemand die projecten in de creatieve industrie in goede banen kan leiden? Die meedenkt en -werkt bij de ontwikkeling van nieuwe projecten of onderzoek doet naar actuele ontwikkelingen en die koppelt aan de praktijk?  Neem voor meer informatie contact op via mail, telefoon of twitter.

No Comments

Leave a Reply