pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.me tube300.me
Loading...

Boekbestelling

Via onderstaand formulier zijn de volgende boeken te bestellen:


Crowdfunding de hype voorbij, Koen van Vliet, Martijn Arets, Ronald Kleverlaan, Marijke Lutgendorff
We Moeten eens koffie drinken, Koen van Vliet, Jozien Wijkhuijs
Crowdfunding voor Dummies, Koen van Vliet, Martijn arets
In ‘Crowdfunding, de hype voorbij‘ zetten vier ondernemers, elk vanuit hun eigen professionele ervaring, crowdfunding (weer) met beide benen op de grond. Ze schetsen de geschiedenis en context van crowdfunding en gaan uitgebreid in op de stappen en afwegingen die belangrijk zijn om een campagne optimaal in te richten. Zo dagen ze jou uit om maximale waarde uit jouw crowdfunding-campagne te halen. We moeten eens koffie drinken is een verzameling verhalen van ondernemers en wetenschappers. Zij delen hun kijk op een maatschappelijke ontwikkeling waar ze, of ze dat willen of niet, onderdeel van zijn. Daarnaast plaatsen zij de creatieve industrie in een breder perspectief. De auteurs nemen je mee in hun verwondering over de opkomst van het creatief ondernemerschap en de groeiende aandacht voor deze industrie. Wil je weten wat crowdfunding voor jou als ondernemer kan betekenen en hoe je via crowdfunding mensen aan je verbindt? Leer op een eenvoudige wijze alles wat je moet weten over hoe je crowdfunding kunt inzetten om je droom of je bedrijf te realiseren. In Crowdfunding voor Dummies lees je alles over de verschillende vormen van crowdfunding, waarom mensen investeren en hoe je een succesvolle campagne opzet.
118 pagina’s | € 15,00 160 pagina’s | € 15,50 205 pagina’s | € 19.99

Je ontvangt voor de betaling een factuur, die wordt bijgevoegd bij je bestelling.  Bij opmerkingen kun je aangeven welke boeken je wilt bestellen.


Indien factuuradres afwijkt, geef dat dan aan bij opmerkingen
indien van toepassing
Als je er voor hebt gekozen om de IDEAL betaallink per Whatsapp te ontvangen, vul dan hier je mobiele telefoonnummer in. Dit nummer zal nergens anders voor worden gebruikt.
Mocht je een specifieke omschrijving op de factuur willen of een kostenplaatsnummer, dan kun je deze in dit vak vermelden.