pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.me tube300.me
Loading...

Coen


Stichting COEN Nijmegen
Projectleider | 1 mei 2013 – 1 mei 2018 | Nijmegen

Een florerende culturele en creatieve economie heeft een positieve invloed op leefklimaat, stad en economie maar ook op vooruitgang en innovatie. Dat de in Nijmegen breed aanwezige laag van individuele artistieke initiatieven, kunstenaars en kleine creatieve ondernemingen hier sterk aan bijdraagt, is evident.

Er zijn veranderingen in de cultuurmarkt zichtbaar. Ondernemerschap wordt steeds belangrijker, het vergroten van de eigen inkomsten wordt noodzakelijker. Het zijn veranderingen die hun impact hebben op ons allemaal. Als je van je passie voor kunst en cultuur je werk wilt (blijven) maken, dan moet je nu een vruchtbaar verband durven én kunnen leggen met ondernemerschap. Soms heb je daar een schop onder je kont voor nodig, soms alleen iemand die je de goede weg wijst of met je meedenkt.

Reden genoeg om samen met de HAN CultuurbalieSmeerolie en het CvJO gezamenlijk, rekening houdend met de diverse schakels in die ketens (educatie, productie, ondersteuning en consumptie) te komen tot organisatorische en inhoudelijke synergie van diverse deelactiviteiten om het ondernemerschap in kunst- en cultuursector in stad en regio een boost te geven!

Doel van Stichting COEN is het aanjagen van het ondernemerschap in de culturele sector in Nijmegen en omstreken. Dit doen we o.a. door het bieden van tools aan kunstenaars en andere creatieven op het gebied van cultureel ondernemerschap, het leggen van verbindingen tussen organisaties die zowel binnen als buiten het culturele werkveld opereren waardoor bijv. kennisuitwisseling mogelijk wordt en de bemiddeling in inkoop van diensten die kunstenaars en creatieve ondernemingen kunnen helpen met hun bedrijfsvoering.

Stichting COEN is de handelsnaam van Stichting CultON.

No Comments

Leave a Reply