Loading...

Contact | Koffie

Contact

Koen van Vliet is bereikbaar via Twitter, Linkedin en per mail. Of gewoon via het telefoonnummer: +31 (0) 6 50 40 69 80

Koen is te vinden bij de Smeltkroes

Adres: Smeltkroes, Unit 37. Waalbanddijk 16, 6541 AJ Nijmegen

Klik op onderstaande plattegrond voor een grotere versie.

Routehonig

 

 

 

Gegevens

Kvk: 54008557


“Via social media drink je nog geen kop koffie”

Koffie


Onze economie ontwikkelt zich steeds verder tot een netwerkeconomie. Een economie waarin het netwerk van mensen een steeds belangrijkere functie gaat innemen. Een netwerk waarmee je kan sparren, waar je opdrachten uit haalt, waarmee je samen aan interessante en belangrijke projecten werkt en die je inzet om je projecten te financieren.

Je kunt alles wel zelf doen, maar het is het meest leerzaam om te luisteren naar verhalen van mensen die het al een keer gedaan hebben. En daarom wil ik ook jou leren kennen, om zo van elkaar te leren en waar nodig ons eigen netwerk aan elkaar te koppelen. En hoe wil ik dat doen? Het doel was om in 2012 zeker 1x per week een koffie afspraak met iemand te maken. Om zo onder het genot van een kop koffie ervaringen uit te wisselen en waar nodig mensen in contact met elkaar te laten komen. Simpel en doeltreffend.

Dus heb jij zin in een kop koffie? Of ken je iemand met wie ik zeker eens een kop koffie moet drinken. Laat het me weten en misschien spreken we elkaar binnenkort!

En het werkt… De afgelopen tijd onder het genot van een kop koffie veel interessante gesprekken gevoerd.

No Comments

Leave a Reply