pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.me tube300.me
Loading...

Contact | Koffie

Contact

Koen van Vliet is bereikbaar via Twitter, Linkedin en per mail. Of gewoon via het telefoonnummer: +31 (0) 6 50 40 69 80

Gegevens

Kvk: 54008557


“Via social media drink je nog geen kop koffie”

Koffie


Onze economie ontwikkelt zich steeds verder tot een netwerkeconomie. Een economie waarin het netwerk van mensen een steeds belangrijkere functie gaat innemen. Een netwerk waarmee je kan sparren, waar je opdrachten uit haalt, waarmee je samen aan interessante en belangrijke projecten werkt en die je inzet om je projecten te financieren.

Je kunt alles wel zelf doen, maar het is het meest leerzaam om te luisteren naar verhalen van mensen die het al een keer gedaan hebben. En daarom wil ik ook jou leren kennen, om zo van elkaar te leren en waar nodig ons eigen netwerk aan elkaar te koppelen. En hoe wil ik dat doen? Het doel was om in 2012 zeker 1x per week een koffie afspraak met iemand te maken. Om zo onder het genot van een kop koffie ervaringen uit te wisselen en waar nodig mensen in contact met elkaar te laten komen. Simpel en doeltreffend.

Dus heb jij zin in een kop koffie? Of ken je iemand met wie ik zeker eens een kop koffie moet drinken. Laat het me weten en misschien spreken we elkaar binnenkort!

En het werkt… De afgelopen tijd onder het genot van een kop koffie veel interessante gesprekken gevoerd.

Comments (2)

 • Beste Koen van Vliet,

  Ik werk voor het programma BNR Beeldbepalers op BNR Nieuwsradio. In dat programma praat presentatrice Diana Matroos met gasten over marketing, media, communicatie en creatie.

  Morgen is Martijn Nekoui, oprichter van MOAM (een multidisciplinair platform voor jong en creatief talent) bij ons te gast. Hij werkt met talenten die een bepaalde periode aan een project werken. Dat kan voor de Hema, KLM, de Rabobank of een ander groot bedrijf zijn.

  Ik heb gezien dat jij samen met Jozien Wijkhuijs een rapport hebt geschreven voor de Tilburg University. Ik hoop dat jij me kunt helpen met voorbeelden waaruit blijkt dat het soms heel lastig is voor kunstenaars om met grote bedrijven samen te werken. Dus voorbeelden, maar ook: waarom botst het? En wat is de oplossing?

  Zou je me willen mailen of bellen hierover? Mijn nummer is: 020-592 8578.

  Groeten,
  Madelief van Haarlem

 • Michel Lucas 4 jaar ago Reply

  Beste Koen, ik wil een fotoboek over de Hatertse Vennen maken. Ik ben op zoek naar financiering daarvoor. Ik denk aan sponsoring en crowdfunding, maar weet niet goed hoe dit aan te pakken. Hierover wil ik graag met je van gedachten wisselen, onder het genot van een kop koffie. Zo te lezen heb je veel ervaring en ben je heel deskundig op dit gebied. Ik hoor graag van je. Mvg, Michel

Leave a Reply