pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.me tube300.me
Loading...

Crowdfunding voor Dummies


Wil je ook weten wat crowdfunding voor jou als ondernemer kan betekenen en hoe je via crowdfunding mensen aan je verbindt? Leer op een eenvoudige wijze alles wat je moet weten over hoe je crowdfunding kunt inzetten om je droom of je bedrijf te realiseren. Lees alles over de verschillende vormen van crowdfunding, waarom mensen in jou investeren en hoe je een succesvolle campagne opzet.

In dit boek nemen we je letterlijk mee in de wereld van crowdfunding. We laten je zien wat crowdfunding nu werkelijk is, wegen de voor­ en nadelen voor je af, laten je zien wanneer crowdfunding voor jou mogelijk interes­ sant is en ook: wanneer niet. Vervolgens begeleiden we je in het maken van de juiste keuzes voor jouw crowdfundingcampagne. Welke vorm kies je? Welke voorbereidingen moet je doen? Wat zijn de ingrediënten voor een succesvolle campagne? Hoe ga je om met tegenvallers? En wat te doen als de campagne voorbij is?

In dit boek hebben we geprobeerd om je op een nuchtere en open manier mee te nemen in de wereld van crowdfunding. We behandelen niet alleen de successen, maar ook de negatieve kanten van het crowdfunden. Met als doel om jou te helpen een goed onderbouwde en afgewogen keuze te maken in jouw mogelijke crowdfundingavontuur. Na het lezen van Crowdfunding voor Dummies kent crowdfunding voor jou geen geheimen meer!Bestellen


Kenmerken

Crowdfunding voor Dummies
Prijs € 14,99 (incl. btw)
Soort Met illustraties
Taal Nederlands
Afmetingen 240×171 (hxb)
Gewicht 386 gram
Aantal pagina’s 205 pagina’s