pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.me tube300.me
Loading...

Cultuurvisie #2, en nu verder?


In opdracht van de Gemeente Nijmegen verzorgde ik op 7 februari 2013 de conferentie “Cultuurvisie #2, en nu verder?”. De conferentie werd mede gemaakt door Henk Strikkers en Jozien Wijkhuijs.

Mede dankzij de inbreng van meer dan duizend inwoners heeft de Gemeente Nijmegen in 2012 een nieuwe Kunst- en Cultuurvisie voor de periode 2012- 2016 opgesteld. De hoofdlijnen van die nota zijn tweeërlei: enerzijds moeten grotere culturele instellingen in Nijmegen de vijf culturele ketens verbinden, anderzijds moet het cultureel ondernemerschap verder worden versterkt. Tijdens de conferentie zijn we ingegaan op de manier waarop deze doelstellingen in de praktijk gebracht kunnen worden. Dat hebben we gegaan aan de hand van drie thema’s: cultureel ondernemerschap, talentontwikkeling en de koppeling van de culturele sector aan ondernemers.

De conferentie stond onder leiding van Hubert Hendriks, de onderwerpen werden geïntroduceerd door:

  • Edwin van Meerkerk – docent Cultuurbeleid aan de Radboud Universiteit
  • Torre Florim – zanger en producer, onder meer bekend van De Staat
  • Derk van Wingerden – projectmanager Creatieve Industrie bij de Economische Raad van de Provincie Utrecht
En nu verder Nijmegen Cultuur
En nu verder Nijmegen Cultuur
En nu verder Nijmegen Cultuur

Downloaden / Online Lezen

Aansluitend op de conferentie is de publicatie “En Nu Verder.” uitgebracht. Hierin is ingegaan op de uitkomsten van de conferentie en zijn diverse betrokken gevraagd dieper in te gaan op de toekomst van de cultuur in Nijmegen. De publicatie is mede mogelijk gemaakt door bijdrage van Luc Begas (bkkc), Linda Beuvens (Cultuurbewust), Francesco Chiaravaloti (Universiteit van Amsterdam) en Vincent Meelberg (Radboud Universiteit).


Kenmerken

Prijs Gratis
Soort Met illustraties
Taal Nederlands
Afmetingen 210×140 (hxb)
Gewicht 80 gram
Aantal pagina’s 47 pagina’s